top of page

Zonnepanelen

Een groene investering in de toekomst.

zon.png

Zonnepanelen

Met de performante zonnecollectoren bespaart u tot 35% van uw totale verwarmingskosten, indien u ze zowel gebruikt voor de opwarming van tapwater als voor de ondersteuning van de bestaande verwarmingsinstallatie.

Wanneer ze enkel gebruikt worden voor tapwateropwarming (boiler), bespaart u tot 60% van uw jaarlijks verbruik.

Thuisbatterijen

Thuisbatterijen bieden een unieke oplossing voor energieopslag en -management in het eigen huis. Met een thuisbatterij kun je energie opslaan wanneer er veel beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld tijdens de dag wanneer de zon schijnt, en deze opslag gebruiken wanneer er meer energie nodig is, zoals 's avonds of tijdens slechter weer.

 

Hierdoor kun je energiekosten besparen, minder afhankelijk zijn van het energiemodel van energiebedrijven en bijdragen aan een groenere energievoorziening.

Bovendien zijn thuisbatterijen gemakkelijk te installeren en te integreren met je bestaande energie-installatie, waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn. Het is ook mogelijk om thuisbatterijen te verbinden met je zonnepanelen voor een optimaal rendement.

Met een thuisbatterij kun je een groot verschil maken in de manier waarop je energie gebruikt en bespaart. Overweeg om een thuisbatterij te installeren voor meer zelfredzaamheid en duurzaamheid in je energievoorziening.

SMILE5-8-scaled.jpeg
bottom of page